Päevatoimetaja:
Meinhard Pulk
Saada vihje

Lugeja küsib: miks müüakse putru pudingi nime all?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Farmi kinnitusel on pudingil ja pudrul oluline konsistentsi vahe.
Farmi kinnitusel on pudingil ja pudrul oluline konsistentsi vahe. Foto: Farmi

«Olen suur pudingisõber ja ostsin hiljuti Farmi kaerahelbepudingit. See ei ole puding, see on lihtsalt külm puder moosiga. Eestis on puding seni olnud ikka puhas piimadessert, aga nüüd pakutakse selle asemel putru. Miks inimesi niimoodi eksitatakse?» küsib lugeja.

Vastab Farmi turundusjuht Ruta Kallaspoolik.

Teravilja – riisi, kaera, manna jne – baasil pudingid on road, mis on valmistatud teraviljast vee või piimaga ning maitsestatud erinevate maitseainetega. Sellised pudingid on tuntud üle maailma, eriti aga Aasias. Erinevalt regioonist varieerub ka pudingi retsept ning see, kas toitu süüakse põhiroana või magustoiduna.

Tagasi üles