Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Eesti verivorstitegu jõudis New York Timesi veergudele

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Fragment NYT veebiversioonis ilmunud verivorstide tegemist kirjeldanud artiklist.
Fragment NYT veebiversioonis ilmunud verivorstide tegemist kirjeldanud artiklist. Foto: Postimees.ee

New York Times avaldas oma veebiversioonis artikli verivorstidest ja nende valmistamisest, mida illustreeris pilt veriste kätega lõbusast vorstimeistrist.

Vorstitegu käis Ameerika mainekas väljaanne uudistamas New Yorgi Eesti majas, kus jõulueelsest verivorstide tegemisest on saanud juba traditsioon. Lisaks sellele, et vere kasutamine toidus on ameeriklastele võõras, imestati artiklis ka kõrvitsasalati ja sõna «õhtusöök» üle.

Eestit üldisemalt tutvustava materjali seas tõi ajaleht algselt välja, et esimesel jaanuaril ootab meid liitumine Euroopa Liiduga. Tegelikult liitub Eesti eurotsooniga. Hiljem viga parandati.

Artiklit saab lugeda siit.

Märksõnad

Tagasi üles