/nginx/o/2010/12/15/484552t1h3aae.jpg)
New York Times avaldas oma veebiversioonis artikli verivorstidest ja nende valmistamisest, mida illustreeris pilt veriste kätega lõbusast vorstimeistrist.
New York Times avaldas oma veebiversioonis artikli verivorstidest ja nende valmistamisest, mida illustreeris pilt veriste kätega lõbusast vorstimeistrist.
Vorstitegu käis Ameerika mainekas väljaanne uudistamas New Yorgi Eesti majas, kus jõulueelsest verivorstide tegemisest on saanud juba traditsioon. Lisaks sellele, et vere kasutamine toidus on ameeriklastele võõras, imestati artiklis ka kõrvitsasalati ja sõna «õhtusöök» üle.
Eestit üldisemalt tutvustava materjali seas tõi ajaleht algselt välja, et esimesel jaanuaril ootab meid liitumine Euroopa Liiduga. Tegelikult liitub Eesti eurotsooniga. Hiljem viga parandati.
Artiklit saab lugeda siit.