4–6 portsu
500 g lehttainast
2 sl pestot
150 g pehmet kitsejuustu
16 poolitatud kirsstomatit
2 tl kuivatatud punet või 0,5 dl värsket hakitud punet pealepuistamiseks
4–6 portsu
500 g lehttainast
2 sl pestot
150 g pehmet kitsejuustu
16 poolitatud kirsstomatit
2 tl kuivatatud punet või 0,5 dl värsket hakitud punet pealepuistamiseks
Eelkuumuta ahi 200 kraadini. Rulli tainas (kui kasutad sügavkülmutatud tainast, lase sel paar tundi toatemperatuuril seista) u 25 x 35 cm suuruselt otse määritud ahjuplaadile. Jäta servad pisut paksemaks. Määri pirukapõhjale pestot, tõsta sellele kitsejuustuviilud (-tükid) ning tomatipoolikud. Puista peale punet, maitsesta purustatud musta pipraga. Küpseta 30–35 minutit, kuni servad on kuldsed ja krõbedad.
Segasumma suvilas sai kõigepealt korraliku kruusitäie kakaod vahukoorega, mõnikord kostitati ka kohviga. Pisike vimka võiks väikse joogi seeski ootel olla.