4 portsu
100 g jääsalatit
200 g kirsstomatit
12 füüsalit
12 petersellilehte
4 tüümianivart
2 grillkanafi leed
oliiviõli
palsamiveiniäädikat
soola
purustatud musta pipart
Grillkana-köögiviljasalat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebi jääsalatilehed ribadeks ja sega kokku petersellilehtedega.
Aseta roheline taldriku keskele ja säti salatipadjale
pooleks lõigatud kirsstomatid. Seejärel lõika
eelnevalt grillitud kanafi leest viilud ja aseta kunstiliselt
kõige peale. Kaunista ports kolme füüsaliga. Maitseks
lisa oma äranägemise järgi oliiviõli ja palsamiveiniäädikat.
Veidi soola ja pipart ei tee samuti paha. Salatit
on hommikul hea valmistada eelmise õhtu grilljääke ära
kasutades.