6 portsu
250 g sea sise- või välisfileed
Liha marineerimiseks:
1 tl soola
2 sl maisitärklist
1 tl seesamiseemneõli
2 sl kuiva šerrit
2 sl sojakastet
1 tl hiina viie maitseaine segu (või kokku võrdsetes kogustes jahvatatud kaneeli, nelki, fenkolit, tähtaniisi, pipart). Võid mõne maitseaine ka välja jätta.
½ dl vett
Liha praadimiseks:
2 sl rapsi-, viinamarjaseemne- või maapähkliõli
3 väiksemat paprikakauna, eri värvi, kolmnurkadeks lõigatud
½ hiina kapsast (u 3 dl), jämedalt viilutatud
½ dl vett, pisut soola
Kastmeks:
2 sl maisitärklist
4 sl vett
3 hakitud küüslauguküünt
1 sl hakitud värsket ingverit
peotäis hakitud rohelist sibulat
1 sl suhkrut
2 sl tumedat sojakastet
2 sl riisiveiniäädikat (rice vinegar)
1,5 tl seesamiseemneõli