Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Avokaado-krabisalat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Avokaado-krabisalat
Avokaado-krabisalat Foto: Jaan Heinmaa

2 portsu
1 sl sidrunimahla
1 purustatud küüslauguküüs
soola ja musta pipart
jahvatatud paprikat
1 keskmine avokaado
150 g krabipulki
2–3 sl majoneesi
 

Sega sidrunimahl purustatud küüslauguküüne,
soola, pipra ja paprikaga.
Võta üks keskmine avokaado, lõika see
pooleks, eralda kivi. Uurista lusikaga
viljaliha välja nii, et koor jääb terveks.
Püreesta kahvliga ja sega maitsestatud
sidrunimahlaga. Sega hulka tükeldatud
krabipulgad ja majonees.
 

Tagasi üles