Balti pataljoni tugiala Zaragoza linna servas ei paku just muljetavaldavat lõunamaist vaadet, pigem on tegu üsna koleda võsase parkimisplatsiga. Kui aga 70–80 seal teeniva kaitseväelase toitmise eest vastutavad vanemveebel Jako Känd ja nooremveebel Tõnu Lappmaa suu avavad, tekib mulje, et nende pilliroo vahele püstitatud khakivärvi köögitelk peidab endas esmaklassilist restorani.
Tellijale
Kaitseväe kokad naudivad Hispaanias värsket toorainet
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Siinne olukord meenutab Kaitseliidu toitlustamist,» iseloomustab Lappmaa sissejuhatuseks.