Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072
Saada vihje

Muinasjutuline borš

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Muinasjutuline borš
Muinasjutuline borš Foto: Jaan Heinmaa

Vene köök

50 g võid
300 g toorest peeti, kooritud ja pulgakesteks lõigatud
1 hakitud sibul
1 pulgakesteks lõigatud porgand
3 hakitud küüslauguküünt
1 sl mett
1,5–2 l puljongit
1 sidruni mahl
soola ja pipart
serveerimiseks tilli, hakitud murulauku ja hapukoort
 

Sulata potis või ja prae madalamal kuumusel peeti, sibulat, küüslauku ja porgandit u 7 minutit. Lisa mesi ja puljong, maitsesta supp soola-pipraga ning keeda madalamal kuumusel u 45 min või kuni peet on pehme. Serveeri hapukoore, maitserohelise ja Vägilaste pirukatega.

Märksõnad

Tagasi üles