Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2010/11/04/460138t1h64b1.jpg)
Vene köök
50 g võid
300 g toorest peeti, kooritud ja pulgakesteks lõigatud
1 hakitud sibul
1 pulgakesteks lõigatud porgand
3 hakitud küüslauguküünt
1 sl mett
1,5–2 l puljongit
1 sidruni mahl
soola ja pipart
serveerimiseks tilli, hakitud murulauku ja hapukoort
Sulata potis või ja prae madalamal kuumusel peeti, sibulat, küüslauku ja porgandit u 7 minutit. Lisa mesi ja puljong, maitsesta supp soola-pipraga ning keeda madalamal kuumusel u 45 min või kuni peet on pehme. Serveeri hapukoore, maitserohelise ja Vägilaste pirukatega.