1 kg ahvenafileed
175 g võid
50 g oliiviõli
peterselli
meresoola
valget pipart
musta pipart
sidrunit
250 g minitomateid
palsamiäädikat
küüslauku
basiilikut
kevadsibulaid
riivsaia ja kookoshelbeid
1 kg kartuleid
200 g kohvikoort
Röstitud mereahvenafilee kuumade tomatite ja kartulipüreega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahvenafilee
Maitsesta mereahvenafi lee valge pipra
ja meresoolaga. Paneeri õrnalt riivsaia ja
kookoshelveste sees, seejärel rösti pannil
või ja õli segus kuldkollaseks.
Kuumad palsamiäädikabasiilikutomatid
Lisa kuumutatud pannile oliiviõli, küüslauk,
palsamiäädikas, hakitud petersell ja
basiilik. Maitsesta meresoola ja purustatud
musta pipraga.
Kartulipüree
Keeda kartul, püreesta ja lisa sulatatud või
ning kooresegu, seejärel vahusta õrnalt.
Lõpuks lisa hakitud petersell.