Päevatoimetaja:
Lomely Mäe

Röstitud lestake

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Röstitud lestake
Röstitud lestake Foto: Jaan Heinmaa

4 portsu
30 minutit

1 kg lestafileed
2–3 sl sidrunimahla
1 dl riivitud Parmesani
60 g sulatatud võid
3 sl majoneesi
1 varretäis hakitud rohelist sibulat või samaväärne ports murulauku
 

Sega või, Parmesan, majonees ja sibul määritavaks pastaks. Piserda kalafileed sidrunimahaga ning määri õliga. Kuumuta pann ja prae fileed mõlemalt poolt kergelt  kuldseks. Tõsta lusikaga peale pasta ja küpseta pannil kaane all veel 4 minutit.

Serveeri meelepärase salati, aurutatud roheliste ubade ja soovi korral riisiga.

Märksõnad

Tagasi üles