Kuumuta kastrulis kohvikoor ja 450 ml piima keema. Lisa kalafilee ja suitsukalatükid. Kuumuta madalal tulel u 6–7 minutit, kuni kala on peaaegu küpse. Tõsta kalad vahukulbiga taldrikule ja kurna vedelik kausikesse. Tükelda kalafilee suupäraste paladena otse ahjuvormi. Puista peale krevetid ning hakitud muna. Kuumuta või heledaks vahuks ning vispelda juurde jahu. Kuumuta minuti jagu ja kalla segades juurde kalakeetmisest varutud vedelik. Kuumuta keema ja sega kastet, kuni see on paksenenud (selleks kulub u 5 minutit). Maitsesta soola-pipraga ja puista sisse petersell. Vala kaste vormis kalale. Vahepeal keeda kooritud kartulid pehmeks, tambi puruks. Sulata pannil 50 g võid ning prae ses porrulauku u 4 minutit, kuni see on pehme. Sega kartuli ja porrulaugusegu juustuga ning lisa ülejäänud 50 ml piima. Maitsesta soola-pipraga ning sega ühtlaseks massiks. Tõsta kartuli-porrulaugupüree vormis olevale katteks ning küpseta 180 kraadi juures või grilli u 20 minutit, kuni kate on kuldpruun.