Taevarestorani õhtusöökidel on võimalik maitsta ülemaailmsel kokandusvõistlusel Bocuse d’Oril parimaks tunnistatud liharooga.
Taevarestoranis saab maitsta Bocuse d’Ori võidurooga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu võitis kokkade olümpiaks peetaval konkursil liharoogade kategoorias esimese koha Soome tippkoka Matti Jämseni pärlkana. Seda sama rooga valmistab Tallinnas Dinner in the Sky raames Matti Jämseni parem käsi Antti Lukkari, keda tunnustati Bocuse d’Oril parima noorkoka tiitliga.
Noor Soome kokk serveerib Tallinnas pärlkana kui keskset osa konkursi tööst. Põhjanaabrite võidukas ja Lapimaast inspiratsiooni saanud liharoas kasutati ka Soome metsasaadusi: seeni ja põhjapõdraliha. Kaunistusteks lisati temaatiliselt kanarbikku ja samblikke.
Dinner in the Sky leiab aset 28. juulist 2. augustini Tallinna Vanasadama Admiraliteedi basseini ääres.