Valmistamine:
1. Vahusta koor kõvaks vahuks. Sega vahustatud koor majoneesi ja soolaga.
2. Jaga segu kaheks võrdseks osaks eraldi kaussidesse.
3. Tükelda marineeritud kurgi ja puuviljakompoti tükid võimalikult väikesteks. Sega poole vahukoore-majoneesisegusse maksapasteet ja marineeritud kurgi tükid.
4. Sega teise osa vahukoore-majoneesiseguga saiakate ja puuviljatükid.
5. Lao saiad alusele ühtepidi 3 ja teistpidi 2 tükki.
6. Määri saiadele pasteedisegu, lao veel kiht saiu ja sellele saiakattega segu, korda sama tegevust veel kord ja lao kõige peale kiht saiu.
7. Kata tort toidukilega, aseta peale raskus (näiteks lõikelaud) ning pane külmkappi vähemalt 4 tunniks, veel parem terveks ööks.
8. Lase tordi katmiseks toorjuustul vähemalt pool tundi toatemperatuuril seista, et see soojeneks. Vala kaussi ja hõõru lusikaga pehmeks ja kohevaks – nii on seda kergem tordile määrida. Määri tort pealt ja külgedelt toorjuustuga.
9. Kaunistamiseks haki petersell ja kata sellega tordi küljed. Lõika kurgid õhukesteks viiludeks ja tee sellest katus. Koori porgand, lõika sellest õhukesed ribad ja meisterda aknad ning uks. Tee murulaugust ja paprikatükkidest lilled, käharsalatist põõsad.