Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Vargad viisid Nõmmelt kaevuluuke

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Uwe Gnadenteich
Copy
Pääsküla noortekeskuse ümbrusest kadus eelmisel nädalal viis kaevuluuki.
Pääsküla noortekeskuse ümbrusest kadus eelmisel nädalal viis kaevuluuki. Foto: Nõmme linnaosa valitsus.

Nõmmet on tabanud kaevuluukide varguste laine, ööl vastu tänast varastati Rännaku puiesteelt Pääsküla noortekeskuse ümbrusest viis kanalisatsioonikaevu luuki.


Nõmme linnaosa valitsus soovitab jalakäijatel sealkandis tähelepanelik olla. Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul tehti varguse kohta avaldus politseile ning informeeriti ka AS-i Tallinna Vesi, kes asendab varastatud luugid peagi uutega.

«Kuna Pääsküla noortekeskuse juurest varastatud kaevuluuke enam ei toodeta, peab kaevusuud ümber ehitama ja uued luugid panema. Ühe kaevu ümberehituseks ja luugi paigalduseks kulub 6000 krooni. Seega on vaid viie luugi vargusega tekitatud kahju ligi 30 000 krooni. Linnaosavalitsus lasi küll lahtised kaevud värviliste lintidega märgistada, kuid palume jalakäijatel siiski selles piirkonnas tähelepanelikum olla,» sõnas Vakra.

«Lahtiste aukude peale oli asetatud kõrval kasvavate puude küljest murtud oksi. Ei oska öelda, kas hakkas vargal süda valutama või tegi seda mõni tähelepanelik kodanik jalakäijate kaitseks, et lahtised kaevusuud märkamatuks ei jääks,» lisas ta.

Eile varastati Hiiul äsja kanaliseeritud Pargi tänavalt kümme kanalisatsioonikaevu luuki, mis täna hommikul asendati uutega. Tekitatud kahju on 15 000 krooni. Nõmme linnaosa valitsus palub kõigil nõmmelastel olla tähelepanelik ning kahtlast tegevust märgates sellest kindlasti teada anda politsei lühinumbrile 110.
 

Tagasi üles