Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387

Bueno Burgerino ehk sealihaburger oliividega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Toit ja Trend
Copy
Sealihaburger oliividega
Sealihaburger oliividega Foto: toit ja trend

4 pidulist

600 g seahakkliha
1 peeneks hakitud sibul
1 lahti klopitud muna
¾ dl riivitud saia (suur viil peeneks pudistatud röstsaia)
¾ dl hakitud rohelisi paprikaga täidetud oliive
½ dl hakitud lehtpeterselli
2 purustatud küüslauguküünt
oliiviõli
seemnekukleid
meloniviile, rukolasalatit, toorsuitsusinki (Parma sink on super)
1 jämedalt riivitud suurem porgand + ½ sidruni mahl + oliiviõli + seedermänniseemneid
 

Sega kotletiained ja maitsesta vajadusel soola-pipraga. Vormi 8 pätsikest ja hoia 30 minutit jahedas. Määri kotletid õliga ning prae või grilli mõlemalt poolt pruuniks. Hoia 5 minutit fooliumis. Pane röstitud või grillitud kuklite vahele salatit, meloniviile, sinki, kotletid ja portsuke porgandisalatit.

Apelsini-avokaadokokteil

500 ml värsket apelsinimahla
1–2 avokaado viljaliha

Koori avokaadod ja eemalda kivid. Mikserda blenderis koos mahlaga senikaua, kuni kokteil on ühtlane ja siidjas.

Tagasi üles