Ettevõtja Marco Giomi avas Kadriorus Taverna del Gallo Nero, mis pakub ehtsa Toscana köögi paremaid palu.
Galerii: Kadriorg sai juurde Toscana köögiga taverna
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue toidukoha eesmärk on pakkuda einestajatele lihtsat, kodust ja head traditsioonilist, ent ometi modernse mekiga Itaalia, täpsemini Toscana kööki. Nii leiab menüüst mõistagi bruschetta värskete kirsstomatite, küüslaugu ja basiilikuga (4.50 eurot), kahe erineva maitsega, suitsutatud ja marineeritud Black Angus veiseliha carpaccio (9 eurot), hulga erinevaid pastasid (6-12 eurot), mõistagi autentselt valmistatud tiramisu (4.50 eurot) ning palju muud põnevat. Veinivalik on muljetavaldav, sest Giomi veinibaar vanalinnas Osteria del Gallo Nero on linnarahva seas tuntud.
Taverna del Gallo Nero
Poska 45
Avatud kella 11-00