Kodurestoranis MerMer pakub veebruarikuus põnevat menüüd, mis inspireeritud restorani perenaise Merrit Kiho valmivast kokaraamatust «Eksootilised viljad põhjamaa köögis».
Kodurestoran MerMer kutsub eksootiliste viljadega maiustama
Eelroogadest pakutakse tšilli, hurmaa ja maguspaprikaga krevetisalatit või pardifileed kääbusapelsinidega, lambaliha ananassi, datlite ja aprikoosidega või ahjukala tähtviljaga ja magustoiduks martsipanipõhjalist laimi-vahukoore kooki granadilliga. Ühele sööjale maksab menüüst valitud kolmekäiguline õhtusöök ilma jookideta 29 eurot, soovijad saavad restoraniga ühendust MerMer lehel Facebookis.
Restorani kontseptsiooni on selle loojad kokku võtnud nõnda: «Meie arust peab toit taldrikul välja nägema samamoodi, kuis ta maitseb, sest meile hirmsasti meeldib tarkussõna, et lihtsuses peitub võlu. Kui ka teile meeldib, siis uks on valla, kas tulete siia kahekesi midagi erilist pühitsema või suurema seltskonnaga mida iganes tähistama. Olete oodatud!»