/nginx/o/2015/01/09/3667369t1h95da.jpg)
Väikesi kööke ja tube, kus head käsitööšokolaadi ja -komme tehakse, tuleb Eestis aina juurde. Isegi uus tilluke Šokolaadituba on Tallinnas Musumäe veerul avatud: muu hulgas saab sealt Pärnu Allewi Magusameistri mahešokolaadi tahvleid, trühvleid, pulgakommi. Suurelt Munamäelt pärit Johni Apelsinikese JoniJoni käsitöökommide valikus on teiste kõrval Apelsinike kakaoga – imemaitsev ja õrnalt krõmps suutäis, kus kohtuvad magushapu apelsiniviil ja mõrkjas šokolaad.
Aasta lõpp tõi lettidele ka Reval Kondiitri trühvlid Reval Chocolate, milles kasutatakse Prantsuse Valrhona luksusšokolaadi ja mis viimistletakse ükshaaval käsitsi. Valikus on klassikalised trühvlid «Alati armunud», vürtsikad «Terava keelega», alkoholiga «Kerge suminaga» jt. Värske tulija on ka Chocolala, kelle karpides leidub ka rahvusmustritega šokolaadikomme. Alati tasub silma peal hoida Kõlleste Kommimeistrite ning Karli ja Linda maiustustel.
Tume teeb head