Eesti parimaks rahvusvahelise klassi restoraniks osutus tänavu Tallinnas Pirital asuva NOA peakoka pool: tunnustatud maitselooja Tõnis Siiguri käe all kihutas restoranimaastiku uus tulija esimesel tegutsemisaastal absoluutsesse tippu.
Võidukas NOA: mida rohkem vahvaid restorane, seda rohkem inimesed väljas käivad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peakokka ennast auhinda avastu võtmas polnud: esimene vaba päev olla Tõnise hoopis kalale viinud! Küll aga oli kohal võidukas Noa tiim: üks omanikest Martti Siimann, Mattias Põld, Kaul Jõul ja Laur Ihermann, kes rääkisid, et ei võta teisi toidukohti konkurentidena. "Mida rohkem on häid restorane, seda rohkem inimesed väljas söömas käivad," leidsid mehed. Vaata võitjate intervjuud!