Päevatoimetaja:
Uwe Gnadenteich
+372 666 2071

Galerii: restorani Merineitsi uus šõu pühendati Eesti varieteekorüfeele

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kristel Kossar
Copy

Viru hotelli show&dinner restoran Merineitsi alustas nädalavahetusel kabareehooaega esietendusega. Starlight Cabaret’ tõi lavale dokumentaalrevüü Eesti meelelahutusmaailma suurkujust Kalju Saarekesest ja tema aja estraadimaailmast.

Kalju Saareke on Eesti professionaalse varieteetantsu üks loojatest ning kõige kauaaegsem ja visam viljeleja. Etenduses heidetakse pilk tema kirevale elutööle Eesti meelelahutusmaailma kujundamisel, taasluuakse ajastu atmosfäär, sündmused ja menukamad numbrid ning kohtutakse Eesti estraadiajaloo staaridega.

«Estraadil ja varietees kasvatas-õpetas Saareke palju huvitavaid tantsijaisiksusi, lavastas hulga menukaid estraaditantse ja meeldejäävaid varieteekavu,» ütles etenduse lavastaja Kristjan Kurm. «Seekordne revüüshow on kummardus Eesti meelelahutusmaailma grand old man´ile ning meeldetuletus, kus on tänase põlvkonna juured.»

Show&Dinner restoran Merineitsi lavaline ja kulinaarne showprogramm on üles ehitatud tervikliku kabareeõhtuna. Menüü autor on restorani juht ja peakokk Margus Tammpere. «Kabareeõhtud ja kontsertõhtusöögid põhjalikult ümber ehitatud restoranis sobivad pidulikuma sündmuse tähistamiseks, kuid muidugi saab ka lihtsalt nautida tasemel meelelahutuse ja hea toidu pakutavat terviklikku elamust,» selgitas ta.

Kabareeõhtu maksab 59 eurot inmese kohta, hind sisaldab tervituseks pokaali vahuveini, kolmeosalist revüüshowd, 3-käigulist à la carte õhtusööki ning sissepääsu ööklubisse Café Amigo.

Tagasi üles