Kodumaised seriaalid on taas tele-eetri vallutanud. Arter käis ühel laupäevahommikul uurimas, kuidas üht neist tehakse.
Tellijale
Kiikame «Kööki»
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Mustamäel, üsna trollide lõpp-peatuse lähedal ei oskaks aimatagi, et lõunasöögirestoranis Mets (mille olemasolu ühe kontorihoone esimesel korrusel samuti aimata ei oska) käib sel päikselisel puhkepäevahommikul kibe töö. Süüa tehakse ka, aga see pole täna põhiline.
«Vaikust! Võte!» kostab režissööri hõikeid restorani köögist, ja arvestades sellega, et läbi mati klaasukse kumab söögisaaligi eredat prožektorivalgust, pole kahtlust, et Kanal 2 eetri esmaspäevaõhtuti vallutava «Köögi» võte juba käib. Käib juba mõnda aega, ehkki kell on alles kümne ringis.