Eesti Hotelli- ja Turismikoolis (EHTE) toimub 2. oktoobril põhjalik sushikursus, mida juhendab Jaapanis elanud ja õppinud «Sushimoni» peakokk ja omanik Maria Lilje.
EHTE koolis õpetatakse sushit valmistama
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolituse tulemusel peaks osaleja mõistma ehtsa sushi tegemise algtõdesid, mille abil juba iseseisvalt sushi valmistamise oskust edendada. Koolitusel valmistatakse nullist sushiriisi ja riisiäädikasegu ja erinevaid sushi liike: hosomaki (õhuke rull); futtomaki (paks rull); nigiri (tooraine peal riisipall); gunkan (noriga äärestatud riisipall) ja uramaki (pahupidi rull).
Lisainfo ja registreerimine kooli kodulehel.