Kalamaja Kokaklubis said täna lõuna paiku kokku Eesti toidutööstuse käekäiku mõjutavad ühiskonnategelased ja tippjuhid, et üheskoos oma lemmikroogi valmistada.
Galerii: prominendid sidusid Eesti toidu hüvanguks põlled ette
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühise toiduvalmistamisega sooviti juhtida avalikkuse tähelepanu Eesti toidule ja selle kvaliteedile ning ennistada Eesti toidu päeva traditsioon Eestis, teatas toiduliit.
Põlled sidusid ette põllumajandusminister Ivari Padar, riigikogu liige Imre Sooäär, endine põllumajandusminister ja riigikogu liige Helir-Valdor Seeder, Leiburi juht Asso Lankots ja Rakvere lihatööstuse juht Teet Soorm.