Kui juba klaasike bordood proovida võetud, tasub ka veiseliha grillile panna. Liivimaa Lihaveise esindaja Katrin Noorkõiv jagab omast kogemusest näpunäiteid, mida seejuures silmas pidada.
Tellijale
Grilli veist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige olulisem, et ostaksite kvaliteetset liha. Tuttavalt lihunikult, lihapoest või ka turult. «Selle veise liha, kes on kasvanud rohumaal,» rõhutab Katrin Noorkõiv, lisades, et näiteks Eesti lihaveis kasvab ühtedel maailma rikkalikumatel rohumaadel ja seda on tunda ka liha maitses. Tema soovitab veiseliha otsida Tartus, Narvas ja Pärnus tootjateühistult Taluturg ja Tallinnas Nõmme turult, supermarketi kaubast soovitab ta eelistada välisfileed.