Päevatoimetaja:
Liisa Ehamaa

Külmad hispaanlased

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tuntud üle ilma: Codorniu kelder, kust tulevad samuti katalaanilikult särtsakad ja ilmeksimatult karged cavad.
Tuntud üle ilma: Codorniu kelder, kust tulevad samuti katalaanilikult särtsakad ja ilmeksimatult karged cavad. Foto: Erakogu

Sommeljee ja veiniajakirjanik Peep Moorast tutvustab oma esimeses veiniloos Hispaania valgeid veine, mis passivad suveaega ideaalselt.

Hispaanlased ja külmad, küsite te kõik. See ei saa ju nii olla?!

Jah, ilmselt on teil õigus. Kuid kui rääkida Hispaania valgetest veinidest, peavad need kindlasti olema külmad, sest suvesooja sobivad need just nii.

Märksõnad

Tagasi üles