Mekkida sai sparglisalatit kitsejuustu ja siiamarja kastmega, kuningkrabi forelli ja karulaugukreemiga, röstitud hirvefileed selleri ja madeira kastmega ning taevalikule einele pani punkti šokolaadikook astelpaju-jogurtijäätisega. Õhtusöök teenis külalistelt vaid ülivõrdes hinnanguid.
Kuidas tippkokk end taeva all toitu valmistades tundis? «Kuna ma ei ole kunagi varem Dinner in the Skyl käinud, siis need on täiesti uued ja vägevad emotsioonid, mis ma seal üleval sain. Sõidan hea meelega veel ja veel,» rääkis Vladislav Djatšuk. «Alguses mõtlesin, et äkki tekib üleval hirm, aga absoluutselt mitte! Hästi mõnus atmosfäär on - näed linna, hea muusika ja saad kohe vahetult osa inimeste emotsioonidest, kui pakud neile oma toite,» rõõmustas ta.
Lisaks juunikuule on taevarestoran Tallinnas avatud ka augustis ning suurepärast sööki, kaunist vaadet Tallinnale ja head muusikat saab taas nautida 12. – 17. augustini Kunstiakadeemia väljakul (Tartu mnt. 1).
Dinner in the Sky 2014 peakokkadeks on sellel aastalhiljuti gastronoomiakonkursil Hõbelusikas parima restorani tiitli võitnud restoran Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk ja Soome Michelini tärniga pärjatud tipprestorani Luomo peakokk Jouni Toivanen.