Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387

Mida teha kalmaariga?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: Ann Ideon

Tartu catering-firma Köök perenaise Ann Ideoni retseptis kohtub kalmaar kerge Tai mõjutustega suvesalatiga.

Nakatusin kalmaari-armastusse seitse aastat tagasi Austraalias, kus sain aru, milline suus sulav õrn hõrgutis on õigesti küpsetatud kalmaar. Esimest korda kalmaari praadides tasub alustuseks ühe tükikesega katsetada ja aega võtta, et küpsusaste oleks täiuslik. Kalmaari võib ka väga kuumas õlis frittida, siis on see küps 30 sekundiga.

Kalmaar mangosalatiga

kahele

Märksõnad

Tagasi üles