Noblessneri sadama jahtklubi hoones avas uksed pop-up restoran Cafe Noble, mis peibutab hunnitu vaate ning ausa ja hea Eesti toiduga. Restorani maitseloojaks on meisterkokk Indrek Kivisalu.
Galerii: Cafe Noble pakub ausa ja hea Eesti toidu kõrvale imelist merevaadet
Soojade ilmade saabudes kolis Food Studio toimekas meeskond meisterkokk Indrek Kivisalu juhtimisel Noblessneri Jahtklubisse, et pakkuda vanas allveelaevatehases oma külalistele värsket ja head toiduelamust. Kui tallinncity Cafe Noble'isse sisse astub, sätib peakokk parasjagu värskeid ahvenaid suitsuahju - restorani kontseptsioon on pakkuda värsket, head, lihtsat ja ausat Eesti toitu ning selge see, et toorainet on piiratud koguses. «Pakume seda, mida parasjagu värskelt võtta - täna näiteks ahvenat, oma järge ootab suitsuangerjas. Kui otsa saab, siis saab, ja kliendil tuleb sellega arvestada - siis võtame ette järgmise tooraine,» seletas Kivisalu.
Viimased viis aastat on Indrek Kivisalu jaganud oma toiduvalmistamise oskusi Food Studio toidu-ja veinikoolitustel osalenutele. Sadamarestoranile kohaselt on Cafe Noble menüüs mitmeid maitsvaid kalaroogi, kuid loomulikult ei puudu ka liharoad ning mõeldud on ka taimetoitlastele. Restorani terrassil on väligrillid, kus hõrgud grilltoidud valmivad külastajate silme all. «Menüü on eestlaslikult lihtne ja aus, rõhk on puhastel maitsetel ja lihtsatel tehnoloogiatel,» rääkis peakokk. Cafe Noble siseruumis on 20 kohta, jahisadamakai äärsel avaral terrassil 100 istekohta, ent vajaduselö saab kohti juurdegi tekitada. Endise allveelaevatehase ja tänase Noblessneri Jahtklubi hoone on suur ja võimalusterohke, võimalik on korraldada unikaalseid sündmusi kuni 1000 inimesele. Suvi Noblessneri sadamas on üritusterohke, erelt saabujatel on võimalik oma purjeka või kaatriga randuda aga otse restorani ukse ees. Pop up Cafe Noble Tööstuse 48 Avatud iga päev kell 11-23