Päevatoimetaja:
Sven Randlaid
+372 666 2387

Taevarestoran avab Tallinnas taas uksed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Uwe Gnadenteich
Copy
Foto: Dinner In The Sky

Sellel aastal lausa kaks korda Tallinna külastava Dinner in the Sky peakokkadeks on Vladislav Djatšuk ja Jouni Toivanen, taevalikku söömaaega täiustab oma muusikaga laulja Laura Remmel.


Selle suve jooksul on Dinner in the Sky Tallinnas lausa kahel korral: 10.-15. juunini Rotermanni kvartalis ning 12.-17. augustini Kunstiakadeemia krundil (Tartu mnt 1).

Dinner in the Sky 2014 peakokkadeks on hiljuti gastronoomiakonkursil Hõbelusikas parima restorani tiitli võitnud restoran Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk ja Soome Michelini tärniga pärjatud tipprestorani Luomo peakokk Jouni Toivanen.

«Neid kahte kokka ühendab lisaks tipptasemel maitseelamuste pakkumisele ka loomingulisus toidu serveerimisel.» lausus Dinner in the Sky peakorraldaja Risto Meigas. «Djatšukki on nimetatud lausa kunstnikuks, kes serveerides justkui lõuendile maalib, Jouni Toivaneni tuntakse aga just väljapaistva visuaalse gastronoomia poolest,» lisas Meigas.

Vladislav Djatšuk on esimene Eesti kokk, kes Bocuse d’Oril jõudnud finaali. Restorani Tchaikovsky maitsetes on ta põiminud Prantsuse ja Vene retseptid kasutades prantslaste kokandusvõtteid ja modernset serveerimisviisi.

Jouni Toivanen on tuntud oma innovaatiliste maitsekombinatsioonide ja modernsete tehnikate poolest. Tänaseks kasutab Toivanen oma restoranis Luomo pea eranditult vaid Soomest pärit toorainet. Vaid sool ei pärine selles restoranis kodumaalt.

Juba traditsiooniliselt saab Dinner in the Sky õhtusöökidel koos peakokkade poolt pakutavate hõrkude roogadega nautida ka head muusikat. Sellel korral pakub kõrgustes muusikalisi elamusi laulja Laura Remmel.
 

Tagasi üles