/nginx/o/2014/05/22/3053242t1hb38d.jpg)
Sokos Hotel Viru söögikoht Amarillo avas neljapäeval oma suveterrassi, veidi suvisemaks vuntsitud menüü ja joogikaardiga.
Sokos Hotel Viru söögikoht Amarillo avas neljapäeval oma suveterrassi, veidi suvisemaks vuntsitud menüü ja joogikaardiga.
Pakutavad texmex-retseptid on muutunud vürtsisemaks ja teravamaks, lisandunud mehhiko salatid ja tacod. Teravate maitseelamuste austajatetelt, kes aga burgerist siiski loobuda ei raatsi, on hea tagasiside saanud Amarillo läbi aegade teravaima maitsega hamburger Naga Burger. Fajitade valik on samuti mitmekesistunud - nüüd leiavad sealt sobivat hamba alla ka taimetoitlased
Amarillo püsikunded hindavad paiga margariita-kokteile, nüüd on lisandunud näiteks mangomaitseline margariita. Kokteilikaardilt leiab mõistagi ka klassikat, ehk siis cosmopolitani ja mojitosid, aga ka päris omanäolise koosluse: Jack Daniels kirsikompotiga.