Päevatoimetaja:
Loora-Elisabet Lomp
+372 5916 2730

Fotod: restoran Nipernaadi lubab puhtaid Eesti maitseid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Tallinncity kontrollkahvel
Copy

Unique Hotels ketti kuuluv Kreutzwaldi hotell Tallinnas on uuendanud oma restorani Nipernaadi. Peakokk Jevgeni Cherdantsev lubab puhtaid, lihtsaid ja tuttavaid eesti maitseid ning võimalikult palju kohalikku toorainet: kala Peipsi järvest ja Pärnu lahest, juurikad, salatid ja ürdid nii Vihula Mõisast kui Kopra Karjamõisast, kanaliha Põhja-Eestist, veise- ja sealiha Lõuna-Eestist.

«Nagu August Gailiti Toomas Nipernaadi rändas ka restoran Nipernaadi Eestis ringi, et koguda inspiratsiooni eestimastest naturaalsetest talutoodetest ja kohtuda kohalike rannakalurite ja väiketalunikega, kes on kasvatanud oma tooteid hoole ja armastusega,» öeldakse restorani tutvustuses. Palju toorainet, nagu juurikad, maitsetaimed, liha, metsamarjad ja seened tulevad  Vihula mõisa ökofarmist Lahemaa Rahvuspargis.

Tagasi üles