«Jah, kooki küpsetame me tütrega küll, aga ise eriti ei söö,» põhjendab tillukese Gusto restorani perenaine Anu Laan, miks nende pere hilishommikuselt emadepäevalaualt magusat küpsetist enamasti ei leia.
Tellijale
Emadepäeva hommik magusata
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegelikult meeldib Anu Laanele kooke küpsetada küll. Nagu ka tema tütrele Gretele, kes tal aeg-ajalt Hirvepargi servas Gustos abiks käib. Seda aga pigem gurmaanlikust huvist või siis, kui on tänulikke sööjaid – ja neid mõistagi leidub! Kui magusasõbrad pole parasjagu just külalised nende kodus, siis väikese restorani publiku seas on koogisööjaid alati.