![Liudadel: näide Enn Tobrelutsu kätetööst suuremal grillipeol.](http://f7.pmo.ee/sw1wmtt4j4VIEnkcKTAongHh81o=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2014/05/03/3000950t1h095c.jpg)
Grillisüsi on tänu päikesesoojale hõõgunud aianurkades juba üksjagu aega. Eesti grilliilma üks nimekamaid mehi Enn Tobreluts jagab alanud hooajaks tarkusi, mida kõik lihaküpsetajad veel teada ei pruugi.
Grillisüsi on tänu päikesesoojale hõõgunud aianurkades juba üksjagu aega. Eesti grilliilma üks nimekamaid mehi Enn Tobreluts jagab alanud hooajaks tarkusi, mida kõik lihaküpsetajad veel teada ei pruugi.
Avatud õllepurgil «istuva» terve kana grillil küpsetamine on grilli-, barbeque- ja lihaspetsialist ning koolitaja Enn Tobrelutsu üks vemmalretsepte. Ja see toimib, ütlevad need, kes seda proovinud. Pole ka ime: liha, grillimine ja barbeque (bbq) ehk liha aeglane küpsetamine spetsiaalses ahjus pluss selleteemalised koolitused on tema töö juba aastaid. Nüüdseks võib seda kõike pidada elustiiliks, sest ta reisib palju nii Euroopas kui ka kaugemal – nii kogemuste omandamiseks kui ka bbq-show'de ja ürituste toitlustuse või koolituste korraldamiseks.