Vaevalt leidub hulgaliselt neid, kes enne lihavõtteid pikalt ja põhjalikult paastusid. Nii et vabalt võib homme liha asemel võtta mune või kohupiima. Viimase osas veab magusakunstnik Sandra Veeremaa teid traditsiooniliselt maitserajalt pisut kõrvale.
Tellijale
Kaks kohupiimalist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tordid on Sandra Veeremaa eriline kirg. Ja just sellised keerulisemad, mitmekihilised kuhilad, mida mujal naljalt ei näe. Alati on neis ka mõni ootamatus või kiiks sees, olgu see või isemoodi maitselisa – lehitsege kinnituseks tema mullust tordiraamatut «Kirss tordil», kus isegi tortide-kookide nimed on tähelepanuväärsed.