/nginx/o/2014/04/11/2954170t1hf319.jpg)
Mida erilist teha läinud aasta saagist tallele jäänud juurikajuppidest?
Baar-bistroo Kukeke peakokk Helen Andema pakub välja Parmesani juustust ja rosmariinist maitset saanud köögiviljakotletid ning vürtsiderohke kaalika-lambapaja.
Mida erilist teha läinud aasta saagist tallele jäänud juurikajuppidest?
Baar-bistroo Kukeke peakokk Helen Andema pakub välja Parmesani juustust ja rosmariinist maitset saanud köögiviljakotletid ning vürtsiderohke kaalika-lambapaja.
Selge see, et sahvrinurka jäänud ja pisut väsinud olemisega juurviljavaru võiks suuremalt jaolt viimaste külmade ilmadega ära tarvitada. Sellest hoolimata, et toidumõtted on juba metsas-aias ja esimese värske ootel.