/nginx/o/2014/03/29/2924466t1hec74.jpg)
Toitumisnõustaja, toortoitlase Sille Poola raamat «Toortoidu A ja O» on juba paar nädalat suuremate raamatupoodide müügiedetabelite tipus. Käisime autoril Mulgimaa metsade vahel külas ja uurisime, mida ta ise sööb.
Toitumisnõustaja, toortoitlase Sille Poola raamat «Toortoidu A ja O» on juba paar nädalat suuremate raamatupoodide müügiedetabelite tipus. Käisime autoril Mulgimaa metsade vahel külas ja uurisime, mida ta ise sööb.
Sille Poola (42) lippab taluköögist õue ja toob esimest värsket kevaderohelist. Tema aias Viljandimaal Morna külas on hapuoblikas, võilillelehed, murulauk ja küüslaugupealsed oma rohelised ninad juba mullast välja upitanud. Varsti tuleb naat, kõiksugu pungad ja kasemahl.