Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Tallinn Music Week saab oma restorani ja valib lemmiksöögikohad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kristel Kossar
Copy
Tippkokk Ants Uustalu.
Tippkokk Ants Uustalu. Foto: Peeter Langovits

Märtsikuu viimasel nädalavahetusel pealinna vallutav festival Tallinn Music Week (TMW) kaasab festivaliprogrammi 16 armastatud söögikohta ning avab oma festivali pop-up-restorani disaini- ja arhitektuurigaleriis.

TMW pop-up-restoranist, mis avab uksed neljaks päevaks, 26. – 29. märtsil, saab tänavuse festivali peakontor ja kohtumispaik. Hubases festivalivärvidest inspireeritud söögikohas valmistab parimast kodumaisest toorainest värskeid ja maitsvaid sööke Ants Uustalu. Tema kokakunsti saavad hea toidu sõbrad muidu nautida 63 km Tallinnast Raplamaal Ööbiku Gastronoomiatalus. Restorani sisekujunduse loob Tallinn Music Weekiga varemgi koostööd teinud sisekujundaja Ott Kangur.

 Ants Uustalu sõnul on TMW pop-up-restoran ideaalne kohtumispaik, kus kontsertide vahepeal sõbrad üles otsida, veini juua ja midagi maitsvat süüa. «Meie menüü on lihtne, hea ja mõnus. Hoolitseme ka selle eest, et festivalikülalised hilistel õhtutundidel maitsvat värsket toitu saaks,» lisas Uustalu. Restoran on avatud kolmapäevast laupäevani 12:00 – 01:00 ja süüa saab öötundideni. Igal õhtul kell 18:00 on happy hour, mil pudel veini on poole hinnaga, toimuvad kontserdid ja vestlused.

Tallinn Music Weeki restoranifestivali programmis on lisaks festivalirestoranile ka 16 armastatud söögikohta, mille hulgas valikuid igale maitsele ja meeleolule. Tegemist on TMW festivalimeeskonna lemmiksöögikohtadega Tallinnas, vankumatuks valikukriteeriumiks maitsev ja värske toit. 

 Restoranide puhul on tänavu luubi all iga restorani olulisim väärtus ja hing – peakokk, kes paneb festivali ajaks kokku oma lemmiktoorainetest koosneva TMW erimenüü. TMW veebilehel www.tmw.ee/foodsaab tutvuda eripakkumiste ja soodustustega ning lugeda ka peakokkade lühiintervjuusid nende toidufilosoofiast ja muusikaeelistustest.

Tallinn Music Weeki restoranifestivali osalejad:

TMW pop-up-restoran, peakokk Ants Uustalu (Disaini- ja arhitektuurigaleriis Pärnu mnt 6, kaupluse Laste Maailm kõrval)

Cha Dao, peakokk Zhiqiang Jiang (Suur-Patarei 2)

Cru, peakokk Dmitri Haljukov (Viru 8)

Diip, peakokk Toomas Lääts (Soo 1/6) 

F-hoone, peakokk Andrei Soloha (Telliskivi 60a)

Gloria, Dimitri Demjanov (Müürivahe 2) 

Hetk, peakokk Jevgeni Jermoškin (Roseni 9)

Kaerajaan, peakokk Jaak Hiibus(Raekoja plats 17)

Kohvik Sesoon, peakokk Maia Smõslova (Niine 11) 

Baar Bistroo Kukeke, peakokk Helen Andema (Telliskivi 57) 

Leib Resto ja Aed, peakokk Janno Lepik (Uus 31)

Monaco, peakokk Oleg Alasi (Nordic Hotel Forum, Viru Väljak 3) 

NEH, peakokk Yves Lelay (Lootsi 4)

NO99, peakokk Riho Heinmets (Sakala 3) 

SfääR, peakokk Heldur Hillak(Mere pst 6e) 

Till & Kummel, peakokk Jürgen Lip (Nunne 7) 

Von Krahli Aed, peakokk Juhan Heinsalu (Rataskaevu 8)


TMW pop-up-restorani ajakava:

Kolmapäeval, 26.03

13.00 TMW avamine

18.00 & 20.00 vestlussari «TMW jutud»

Neljapäeval, 27.03

18.00 Pää Kii (FIN)

Reedel, 28.03

16.30 Get Your Gun (DK) plaadiesitlus

18.00 Ballet School (GER)

Laupäeval, 29.03

18.00 Three Leg Dog

Tagasi üles