Päevatoimetaja:
Anu Viita-Neuhaus

Perepäev "Hookus-pookus"

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perepäev "Hookus-pookus"
Perepäev "Hookus-pookus" Foto: Kultuurikava.ee

Talve taandudes hakkab õhus tunda olema aina enam müstikat ja salapära. Keskaegsete tallinlaste eeskujul tervitab Muuseum Miia-Milla-Manda saabuvat vastlaaega meeleoluka tralliga ja kutsub kõiki perepäevale „Hookus-pookus“.



Perepäev toimub 22. märtsil kell 12.00-15.00. Perepäeva raames annab lõbusa ja üllatusterohke etenduse ka professionaalne mustkunstnik Fred-Erik Johanson, kelle etendusel uskumatu muutub tõeliseks ja imed reaalsuseks. Maagilises etenduses asjad ilmuvad, kaovad ja hõljuvad...


Perepäeval on kavas:


• 12.00 Kärarikas ja lõbus avamine keskaegsete žonglööride etenduse saatel;



• 12.15-13.15 haridusprogramm „Alkeemia/Keemia“, kus saame keskaegse Tallinna elanikelt teada alkeemia saladustest ja korraldame põnevaid keemiakatseid muuseumi laboratooriumis;



• 13.15-13.45 Ümberkehastumiseks meisterdame töötoas võluri peakatte ja võlukepi;



• 14.00- 14.40 mustkunstnik Fred-Erik Johansoni lõbus ja üllatusterohke etendus, mis sisaldab maagilisi trikke, humoorikat publiku kaasamist, valge jänese ilmumist ja närvikõdi nii väiksematele kui suurematele pealtvaatajatele.



• 14.45- 15.00 Laseretendus „Valguskiirte mängud“




Programm toimub eesti ja vene keeles, oodatud on igas vanuses külastajad. Koolivaheaja puhul on eriti oodatud koolilapsed!

Tagasi üles