Päevatoimetaja:
Marek Kuul

EKSKLUSIIV: kuidas valmivad presidendiballi suupisted?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity käis külas restorani CRU kokal Pavel Gurjanovil, kes ühena väljavalitud tippkokkadest valmistab ette tänavuse presidendi vastuvõtu suupisteid. Vaata videost, kuidas valmib suitsulamba terriin, 14 vürtsiga marineeritud räimesuupiste ja seenesalati suupiste rukkileivakrõpsul!

Pavel Gurjanovilt vabariigi aastapäeva pidulauale: suupiste seenesalatiga rukkileivakrõpsul

Salatiks:

Marineeritud puravikud vms. seened

Šampinjonid ja shiitake'i seened

Petersell

Küüslauk

Šalottsibul

Hapukoor (Saare smetana)

Maitsestamiseks soola ja pipart

Seveerimiseks: rukkileivakrõps, kaunistuseks seesamiseemneid

Valmistamine:

Pesta marineeritud seened ning leotada u. ööpäev vees, seejärel tükeldada. Šampinjonid ja shiitake'i seened praadida läbi tükeldatud küüslaugu ja sibulaga. Segada kokku seenesegu, maitsestada soola ja pipraga, lisada hapukoor, segada ning serveerida rukkileivakrõpsul.

Tagasi üles