Tallinncity käis külas restorani CRU kokal Pavel Gurjanovil, kes ühena väljavalitud tippkokkadest valmistab ette tänavuse presidendi vastuvõtu suupisteid. Vaata videost, kuidas valmib suitsulamba terriin, 14 vürtsiga marineeritud räimesuupiste ja seenesalati suupiste rukkileivakrõpsul!
EKSKLUSIIV: kuidas valmivad presidendiballi suupisted?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Gurjanovilt vabariigi aastapäeva pidulauale: suupiste seenesalatiga rukkileivakrõpsul
Salatiks:
Marineeritud puravikud vms. seened
Šampinjonid ja shiitake'i seened
Petersell
Küüslauk
Šalottsibul
Hapukoor (Saare smetana)
Maitsestamiseks soola ja pipart
Seveerimiseks: rukkileivakrõps, kaunistuseks seesamiseemneid
Valmistamine:
Pesta marineeritud seened ning leotada u. ööpäev vees, seejärel tükeldada. Šampinjonid ja shiitake'i seened praadida läbi tükeldatud küüslaugu ja sibulaga. Segada kokku seenesegu, maitsestada soola ja pipraga, lisada hapukoor, segada ning serveerida rukkileivakrõpsul.