/nginx/o/2014/02/21/2842346t1h59d1.jpg)
Aastakümneid oli Napoleoni kook üks neid kultusküpsetisi, mis paljudes kodudes pidulauda ehtis. See koogiretro teeks lauale au ka Eesti tähtsaimal pidupäeval – kel südikust, võtku küpsetamine ette.
Aastakümneid oli Napoleoni kook üks neid kultusküpsetisi, mis paljudes kodudes pidulauda ehtis. See koogiretro teeks lauale au ka Eesti tähtsaimal pidupäeval – kel südikust, võtku küpsetamine ette.
Uskuge või mitte, kuid kohvilauas võivad tõusta kired taevani, kui jutt läheb Napoleoni koogile. Milline on õige? Mitu lehttainakihti? Keedu- või võikreemi või hoopis kondenspiimaga? Moosiga või ilma? Aga olete te kuulnud midagi moodsast hapukooretainast, mida kondiiter Nadja Kaarma soovitab? Ent mina tean parimat kiirlehttaina retsepti!