Aastakümneid oli Napoleoni kook üks neid kultusküpsetisi, mis paljudes kodudes pidulauda ehtis. See koogiretro teeks lauale au ka Eesti tähtsaimal pidupäeval – kel südikust, võtku küpsetamine ette.
Tellijale
Pidulaud Napoleoniga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uskuge või mitte, kuid kohvilauas võivad tõusta kired taevani, kui jutt läheb Napoleoni koogile. Milline on õige? Mitu lehttainakihti? Keedu- või võikreemi või hoopis kondenspiimaga? Moosiga või ilma? Aga olete te kuulnud midagi moodsast hapukooretainast, mida kondiiter Nadja Kaarma soovitab? Ent mina tean parimat kiirlehttaina retsepti!