Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072

Tippkokk soovitab: mehine liharoog vabariigi aastapäevaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity palus restoran Nevskij peakokal Heimar Kuusklerl meisterdada vabariigi aastapäevaks üks tõeliselt mehine roog. Vaata videost, kuidas valmib õige boeuf a la tartar ehk maakeeli böff toorest veisefileest!

Mehise suupiste valmistamiseks läheb Kuuskleri sõnul tarvis kvaliteetset veise sisefileed, soolakurki, sibulat, soola ja pipart, veidi adžikat ja toorest vutimuna. Kaunistuseks peaks lisama kappareid ja veidi kanget sinepit, juurde sobib haugata värsket röstsaia. Tippkokk soovitab ka liha ja lõikelaua eelnevalt viinaga desinfitseerida. Vaata videost, kuidas käib böffi liha õige puhastamine ja tükeldamine!

Märksõnad

Tagasi üles