Kokandusauhindu on Telegraafi hotelli restoranil Tchaikovsky varasemast veelgi, nii Hõbelusikaid kui ka «50 Eesti parima restorani» nimistusse arvamisi, kus viimati jõuti auväärsele teisele kohale. Selle kinnituseks on seintel aukirjad kõrvuti helilooja Pjotr Tšaikovski kuldraamis portreedega.
Vähe sellest, Prantsuse ja tsaariaegse Vene köögi mõjutustega restorani peakokk Vladislav Djatšuk on Eesti kokandusmaailmas nähtus omaette – ta oli esimene Eesti kokk, kes end maailma kokanduse olümpia Bocuse d’Ori pingelisse finaali murdis ja sealt Eestile 15. koha tõi. Ta on end koolitanud ka Michelini tärnidega restoranides, sealhulgas Taanis Nomas, mis on sel aastatuhandel kahel korral nautinud maailma parima restorani tiitlit, lisaks Prantsusmaal ja Rootsis.