Jaanuari keskel ootamatult seiskunud Tartu leivatehase tööpaus lõppes eile, kui kondiitritsehh ja väikesaiaosakond alustasid uue omaniku käe all taas tootmist. Leibade küpsetamine algab uuesti ilmselt kuu keskel.
Tellijale
Leivatehas alustas taas tootmist
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Koogid, tordid, väikesaiad,» loetles leivatehase peatehnoloog Tea Mey eile valminud toodangut, mis jõuab kauplustesse täna. «Ise mõtlesime, et esimesel päeval tellitakse ainult pika säilivusajaga asju, aga kondiitrid töötavad praegu nii, nagu poleks vahet tekkinudki.»