Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Vaata, millised Eesti söögikohad pärjati Hõbelusika gastronoomiaauhinnaga!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Kristel Kossar
Copy

Eile õhtul jagati Mustpeade majas välja Hõbelusikas 2013 gastronoomiaauhinnad. Tallinncity ajas juttu parima restorani tiitli pälvinud Tchaikovsky peakoka Vladislav Djatšuki ja müügijuht Anton Jolkiniga, samuti Hõbelusika peakorraldaja Kristel Nõmmikuga. Vaata videointervjuud!

Mitmekäigulise hõrgu õhtusöögiga rõõmustas külalisi Hõbelusika 2012 võitja, tippkokk Allar Oeselg. Kokku olid Hõbelusika 2013 konkursi põhikategooriates finaali  pääsenud 7 restorani, 4 kohvikut, 4 pubi ja 2 lounge'i/baari.

Gastronoomiaauhinna Hõbelusikas 2013 laureaadid:

Parim kodu, küla- või pererestoran: Roots

Parim teenindus või teenindaja: Leib Resto ja Aed

Parima veinikaardiga restoran:  Dominic

Parim etniline restoran: Chedi

Parim baar või lounge:  Butterfly Lounge

Parim kohvik:  Werner

Parim kokk: Dmitri Haljukov, restoran CRU

Parim hotellirestoran, parim gurmeerestoran, parim restoran:  Tchaikovsky

Märksõnad

Tagasi üles