Eile õhtul jagati Mustpeade majas välja Hõbelusikas 2013 gastronoomiaauhinnad. Tallinncity ajas juttu parima restorani tiitli pälvinud Tchaikovsky peakoka Vladislav Djatšuki ja müügijuht Anton Jolkiniga, samuti Hõbelusika peakorraldaja Kristel Nõmmikuga. Vaata videointervjuud!
Vaata, millised Eesti söögikohad pärjati Hõbelusika gastronoomiaauhinnaga!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekäigulise hõrgu õhtusöögiga rõõmustas külalisi Hõbelusika 2012 võitja, tippkokk Allar Oeselg. Kokku olid Hõbelusika 2013 konkursi põhikategooriates finaali pääsenud 7 restorani, 4 kohvikut, 4 pubi ja 2 lounge'i/baari.
Gastronoomiaauhinna Hõbelusikas 2013 laureaadid:
Parim kodu, küla- või pererestoran: Roots
Parim teenindus või teenindaja: Leib Resto ja Aed
Parima veinikaardiga restoran: Dominic
Parim etniline restoran: Chedi
Parim baar või lounge: Butterfly Lounge
Parim kohvik: Werner
Parim kokk: Dmitri Haljukov, restoran CRU
Parim hotellirestoran, parim gurmeerestoran, parim restoran: Tchaikovsky