Kuno Plaan alustas kohvikus Tallinn 1948. aastal ja töötas seal kakskümmend neli aastat. Mida tollal Tallinnast pidulauale osteti?«Siis tehti palju šokolaaditorte. Need olid väga head tordid, pealt samuti šokolaadiglasuuriga. Puuviljatorte tehti millegipärast vähe. Neid ei ostetud eriti. Kuigi need olid odavad, ei söönud eestlane tollal puuviljatorti.»
Mäletan ka oma keskkooliajast, 1950. aastatest, et kui tulime pärast tunde Kevade tänava koolimajast üle Toompea Tallinna kohvikusse, tellisime alati vängeid kooke. Kuna raha oli meil väga vähe ja saime kohvikuskäiku haruharva lubada, tahtsime kooki, mis oleks tõeliselt magus. Puuviljakook tundus liiga tavaline.
Kuno Plaan lisab omalt poolt: «Osa kliente, kes käisid torte tellimas, palusid rohkem kreemi vahele panna. Sageli esitasid selle palve just vene rahvusest daamid. Kui otsekohene olla, siis ega väga vähese kreemiga tort olegi õige kreemitort. Aastat ei mäleta, aga oli lühike aeg, kus tegemine peamiselt liivatorte. Munad olid kuskile kadunud.»
Uurin, milline oli tollane kohviku Tallinn külastaja.´«Mul jäi selline mulje, et reainimesi käis seal vähe. Põhiline kohvikukülastaja oli intelligents. Püsikunded valisid välja endale meeldiva ettekandja ja istusid alati just selle laua taha, mida too teenindas. Näiteks käis Tallinnas hommikuti kohvi joomas Gustav Ernesaks. Kui õigesti mäletan, oli ta juba siis hallipäine. Hiljem, kui ma Virus töötasin, nägin hoopis teistsugust publikut.»