Päevatoimetaja:
Marek Kuul

Lammas ja lääts

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Pille Petersoo

Nüüd, kui talv täies ilus, on õige aeg teha tõhusat talvetoitu hautist, leiab Nami-Nami toiduportaali eestvedaja Pille Petersoo.

Eestimaine lambaliha väärib palju suuremat kasutamist. Selles roas on kondiga lambalihatükid saanud kaaslaseks läätsed ja köögiviljad. Roog vajab pikka hautamist, nii et varu aega!

Lambahautis läätsedega

•    1 kg kondiga lambalihatükke (mina kasutasin Saaremaa lihatööstuse kondiga lambaliha lihatükke)

Märksõnad

Tagasi üles