Restorani Bocca (Olevimägi 9) endises baariosas avas külastajatele uksed kalarestoran: peakoka Nicolo Tanda käe all valmivad isuäratavad Itaalia kalaroad.
Bocca avas kalarestorani
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik eelroad ja pearoad on kalast või mereandidest, mis valmivad parimast toorainest. Menüüs leidub näiteks aurutatud kammeljas värskete ürtide, laimi ja ingveri ja avokaado-greibisalatiga, kergelt marineeritud kaheksajalg , Merlot` äädikaga maitsestatud kartuli-carpaccio, meriahvena- ja hiidkrevetitäidisega tortellid safranikastmes ning sidruniga aurutatud meriärna filee hanemaksa ja fenkolipüreega.