/nginx/o/2014/01/24/2772368t1h99b9.jpg)
Restorani Bocca (Olevimägi 9) endises baariosas avas külastajatele uksed kalarestoran: peakoka Nicolo Tanda käe all valmivad isuäratavad Itaalia kalaroad.
Restorani Bocca (Olevimägi 9) endises baariosas avas külastajatele uksed kalarestoran: peakoka Nicolo Tanda käe all valmivad isuäratavad Itaalia kalaroad.
Kõik eelroad ja pearoad on kalast või mereandidest, mis valmivad parimast toorainest. Menüüs leidub näiteks aurutatud kammeljas värskete ürtide, laimi ja ingveri ja avokaado-greibisalatiga, kergelt marineeritud kaheksajalg , Merlot` äädikaga maitsestatud kartuli-carpaccio, meriahvena- ja hiidkrevetitäidisega tortellid safranikastmes ning sidruniga aurutatud meriärna filee hanemaksa ja fenkolipüreega.