Kui traditsiooniline Eestis toodetud Kalevi Vilma Juubeli tordipulber on ammu tuttav igale koduperenaisele, siis vähem oli teada Tartu Milli Lätis toodetud tordipulbri kohta, mis alles hiljuti poelettidele jõudis. Tarbija24 toimetus otsustas kahe firma tooteid proovida.
Tellijale
Tordikatses võidutses Läti tegija
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõlema tainasegu valmistamine käis täpselt samade võtetega: 450-grammisele pulbrile tuli lisada 200 ml vett, soovi korral pisut õli, segada ühtlaseks ning küpsetada 180–200 kraadi juures 20–30 minutit. Tuleb aga nentida, et kahe toote hinnavahe oli kauplusest ostes märkimisväärne: kui Vilma tainasegu maksis 1,69 eurot, siis Tartu Milli uudistoote sai kätte vaid 1,15 euroga.