/nginx/o/2013/12/19/2705860t1h6c81.jpg)
Lähte ühisgümnaasiumi sööklasse sattus Tartu Postimees eelviimasel koolipäeval enne talvevaheaega ning seisis keerulise küsimuse ees: kuidas hinnata ja kas üldse hinnata seda, mida kooli kokad pole ise valmistanud.
Lähte ühisgümnaasiumi sööklasse sattus Tartu Postimees eelviimasel koolipäeval enne talvevaheaega ning seisis keerulise küsimuse ees: kuidas hinnata ja kas üldse hinnata seda, mida kooli kokad pole ise valmistanud.
Pühademeeleolu süvendamiseks tõsteti laste ette Rannarootsi verivorstid ja Saaremaa lihatööstuse suitsupeekonilõigud. Lähte kokad olid kaks päeva varem marineerinud sinna juurde kõrvitsa, värskelt keetnud kartuli ning teinud kastme.