Päevatoimetaja:
Mai-Brit Jürman

Õpilased kirjutavad Lähte kokkadele oode

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lähte ühis-gümnaasium
• Verivorst kartuli, kõrvitsa ja peekoniga, keskmine hinne 9,5
• Hapukapsasupp, keskmine hinne 9,25
• Halvaakreem, keskmine hinne 8,9
• Kõikide Lähte ühisgümnaasiumi lõunate keskmine hinne 8,2
• Toitlustajad kooli omad kokad
Lähte ühis-gümnaasium • Verivorst kartuli, kõrvitsa ja peekoniga, keskmine hinne 9,5 • Hapukapsasupp, keskmine hinne 9,25 • Halvaakreem, keskmine hinne 8,9 • Kõikide Lähte ühisgümnaasiumi lõunate keskmine hinne 8,2 • Toitlustajad kooli omad kokad Foto: Kristjan Teedema

Lähte ühisgümnaasiumi sööklasse sattus Tartu Postimees eelviimasel koolipäeval enne talvevaheaega ning seisis keerulise küsimuse ees: kuidas hinnata ja kas üldse hinnata seda, mida kooli kokad pole ise valmistanud.

Pühademeeleolu süvendamiseks tõsteti laste ette Rannarootsi verivorstid ja Saaremaa lihatööstuse suitsupeekonilõigud. Lähte kokad olid kaks päeva varem marineerinud sinna juurde kõrvitsa, värskelt keetnud kartuli ning teinud kastme.

Kümme kümne otsa

Tagasi üles