Päevatoimetaja:
Andres Einmann
+372 666 2072

Direktorit kurvastab kalasupi põlgamine

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tartu kunsti-gümnaasium
• Kurzemes (sea-
liha-jahukaste), keskmine hinne 7,9
• Leivakreem piimaga, keskmine hinne 6,75
• Kõikide kunstigümnaasiumi lõunate keskmine hinne 7
• Toitlustaja Baltic Restaurants 
Estonia
Tartu kunsti-gümnaasium • Kurzemes (sea- liha-jahukaste), keskmine hinne 7,9 • Leivakreem piimaga, keskmine hinne 6,75 • Kõikide kunstigümnaasiumi lõunate keskmine hinne 7 • Toitlustaja Baltic Restaurants Estonia Foto: Kristjan Teedema

Tartu kunstigümnaasiumis oli eelmise nädala kolmapäev praepäev ja magustoitu polnud ette nähtud. Eelmisest päevast oli aga leivakreemi üksjagu üle jäänud, nii et isegi päeva viimasel söögivahetunnil said paljud õpilased suu magusaks.


Ühes põhikooli lõpuotsa laudkonnas kippus bravuurikas noormees valjuhäälselt seletama, kuidas enamik koolilõunaid on söödamatud. Teises laudkonnas olid lõpuklassi neiud võtnud ette sealihašnitslid, mis valitud koolilõunast veidi kallimast ekstramenüüst.

Tagasi üles